Groep 3/4 Nienke

Welkom in groep 3-4 van Juf Nienke

welkom

Info uit onze groep:

Dit is de groepspagina van groep 3/4 van Juf Nienke en Juf Magda. Juf Magda staat elke week op maandag voor de klas, juf Nienke de overige dagen. We hebben 24 kinderen in de klas. Juf Angelique is onze onderwijsassistent en ze helpt ook in de klas van Juf Janneke/ Juf Magda. We zijn erg blij dat ze ons komt helpen!

Op donderdag gaan we altijd gymmen. We gymmen in korte broek, t shirt en gymschoenen.

Groep 3

In de volgende bijlagen kunt u lezen wat we aan het leren zijn.

Kern 10 veilig leren lezen, wat leren we?

Blok 6 Alles telt, wat leren we?

kijktafel

Groep 4

In groep 4 starten we met spelling. Aan de hand van woordpakketten worden de spellingsregels aangeboden. Elke week oefenen de kinderen een woordpakket en na drie weken wordt dit getoetst aan de hand van een dictee. In de volgende bijlagen ziet u de woordpakketten met daarbij de datum waarop het dictee wordt afgenomen.

Week 33 t/m 35

Wat leren we in groep 4 bij Alles telt:

Blok 6 Alles telt, wat leren we?

Leuke site om het leestempo te verhogen: Flits