Middenbouwgroep A Nienke en Anja

Welkom in de middenbouw
groep A van Juf Nienke en Juf Anja

Info uit onze groep:

Dit is de groepspagina van de middenbouwgroep A van Juf Nienke en Juf Anja. Juf Anjaa staat elke week op maandag voor de klas, juf Nienke de overige dagen. We hebben 23 kinderen in de klas. Juf Angelique is onze onderwijsassistent en ze helpt ook in de klas van Juf Janneke/ Juf Anja. We zijn erg blij dat ze ons komt helpen!

Ook hebben we een stagiaire in de klas. Juf Linda is er op maandag en dinsdag en later in het jaar ook op woensdag of donderdag.

Op donderdag gaan we altijd gymmen. We gymmen in korte broek, t shirt en gymschoenen.

Meer informatie vindt u in onze informatiebrief:

Informatie middenbouw

Groep 3

In de volgende bijlagen kunt u lezen wat we aan het leren zijn.

Wat leren we in blok 2 van Alles telt

Wat leren we in kern 3 van Veilig leren lezen

kijktafel

Groep 4

In groep 4 starten we met spelling. Aan de hand van woordpakketten worden de spellingsregels aangeboden. Elke week oefenen de kinderen een woordpakket en na drie weken wordt dit getoetst aan de hand van een dictee. In de volgende bijlagen ziet u de woordpakketten met daarbij de datum waarop het dictee wordt afgenomen.

week 9 t/m 11 Het dictee is op vrijdag 17 november 2017

Wat leren we in groep 4 bij Alles telt:

Blok 2

Leuke site om het leestempo te verhogen: Flits