Middenbouwgroep B Janneke en Anja

Welkom in de middenbouw
groep B van Juf Janneke en Juf Anja

Info uit onze groep:

Dit is de groepspagina van de middenbouwgroep A van Juf Janneke en Juf Anja. Juf Janneke staat op maandag, dinsdag en woensdag voor de klas. Juf Anja werkt op donderdag en vrijdag. We hebben 21 kinderen in de klas. Juf Angelique is onze onderwijsassistent en ze helpt ook in de klas van Juf Nienke/ Juf Anja. We zijn erg blij dat ze ons komt helpen!

Op dinsdag gaan we altijd gymmen. We gymmen in korte broek, t shirt en gymschoenen.

Algemene informatie van de middenbouw

Groep 3

In de volgende bijlagen kunt u lezen wat we aan het leren zijn.

Wat leren we in blok 3 van Alles telt

Wat leren we in kern 5 van Veilig leren lezen

Groep 4

In groep 4 starten we met spelling. Aan de hand van woordpakketten worden de spellingsregels aangeboden. Elke week oefenen de kinderen een woordpakket en na drie weken wordt dit getoetst aan de hand van een dictee. In de volgende bijlagen ziet u de woordpakketten met daarbij de datum waarop het dictee wordt afgenomen.

week 13 t/m 15 Het dictee is op vrijdag 15 december 2017

Wat leren we in groep 4 bij Alles telt:

Blok 3

Topotoets Europa met antwoorden

Leuke site om het leestempo te verhogen: Flits