Middenbouwgroep B Janneke en Anja

Welkom in de middenbouw

groep B van Juf Janneke en Juf Anja

Info uit onze groep:

Dit is de groepspagina van de middenbouwgroep B van Juf Janneke en Juf Anja. Juf Janneke werkt op maandag, disndag en woensdag. Juf Anja staat elke donderdag en vrijdag voor de klas. We hebben 20 kinderen in de klas. Juf Isa is onze onderwijsassistent en ze helpt ook in de klas van Juf Nienke/ Juf Anja en de onderbouw.  We zijn erg blij dat ze ons komt helpen!

Op dinsdag gaan we altijd gymmen. We gymmen in korte broek, t shirt en gymschoenen.

We genieten ellke dinsdag van het zingen met Anne van Hees. Deze liedjes hebben we al geleerd.

Meer informatie vindt u in onze informatiebrief:

Informatie middenbouw

Groep 3

In de volgende bijlagen kunt u lezen wat we aan het leren zijn.

Wat leren we in blok 2 van Alles telt

Wat leren we in kern 4 van Veilig leren lezen

Thuis oefenen van kern 2

kijktafel

Groep 4

In groep 4 starten we met spelling. Aan de hand van woordpakketten worden de spellingsregels aangeboden. Elke week oefenen de kinderen een woordpakket en na drie weken wordt dit getoetst aan de hand van een dictee. In de volgende bijlagen ziet u de woordpakketten met daarbij de datum waarop het dictee wordt afgenomen.

Week 9 t/m 11 Het dictee is op vrijdag 9 november 2018

Wat leren we in groep 4 bij Alles telt:

Blok 2

Leuke site om het leestempo te verhogen: Flits